~70 perkara tentang fatin

hye dear..hri nie ftin na story skit psal dri ftin..mcam tjok kat ats tuh..70perkara tentang ftin...wow..!so jom bca oke..
~fatin nurfatihah binti sharani ~14 tahun ~26 oktober 1997 ~budak manja ~ank yg sulung dripda 2 bradik ~kehilangan seorg insan yg d'syangi pda thun 2008 ~hidup bersama ibu dn adk lelaki ~mulut i pnas jgak ow ~suka memeilih ~friendly ~pemalu sikit ~suka nangis ~lepak2 ~suka berangan ~suka makan weyh ~bju saiz s oke ~suka shopping handbag ~gemar mkan pizza hut ~gemar memaki hamun ~cepat terasa ~susah nak berdikari ~seorg yg penakot ~budak sekolah seri ~budak penang la. ~gemar b'fsyen ~suka mrah ~geram bila tudung tak jadi ~rmbut ftin pnjg weyh ~suka nyanyi kuat2 ~suka ketawa ~suka blog-ing ~mnat membca sejarah islam ~ko-ko utk sukan ialah catur ~ko-ko utk unt unifom ialah PKBM Laut ~ko-ko utk persatuan ialah p.islam ~tringin nak jdi ustazah ~suka berceramah ~suka buat riuh ~senang bg org dgn cair dgn air mta ftin..haha ~senang d'buli ~mempunyai seorg kaka agkat yg sya syg..kaka iema ~tringin nak pegy mekah ~nak jdi budak pndai ~nak dpt PHD bila dh bsar nnt ~mempunyai adk yg bengong.. ~sya tak popular mcm kmu ~suka tgok cerita TITANIC ~suka tgok crita AWAN DANIA ~suka mnum air teh ais ~suka bgun lwat ~pedy skolh utk jmpa kwn n blajar ~pernah cple slama 1blan ~penah mki org gila2 munya ~HAGEMARU crita yg plg sya mnat ~sya suka Lisa Surihani ~nak jdi ank yg soleh ~sya seorg pengawas ~sya tak pernah pegy Kuala Lumpur ~pegy langkawi naek keta kable ~sya pernah kena kejar dgn monyet/kera ~sya gemar mnulis karangan ~otk sya kdg2 tak btul ~pernah naek flying fox di Pulau Jerejak ~tempat plg jauh sya pegy Cameron Highland ~pernah b'msuhan ~susah nak mntak mf

3 comments:

mr_mrs mikko said...

aduuuusss.. ni baru namanyaaa biodata..
ingat lak msa skola dulu2
sukaa sgt isi2 biodataaa..
weeee

fatin said...

hee~biodata skit sja..klau yg nie pnjg..jauh bzanya..:)

fatin said...

hee~biodata skit sja..klau yg nie pnjg..jauh bzanya..:)

Post a Comment

doa fatin dapat 8A